VIZIUNE
Viziunea DAAS este de a lăsa o moștenire durabilă de progres în modelarea peisajului industrial și comercial al viitorului.

MISIUNE
Misiunea noastră este de a ridica mereu ștacheta în industria serviciilor de engineering și management de proiect, deschizând oportunități pretutindeni, fără a uita nicio clipă cine suntem, în ce credem și de unde am plecat.

Valori

 • Oameni și Legătura cu ei

  Respectăm valoarea, devotamentul, responsabilitatea și dorința de autodepășire a fiecăruia dintre noi.

  Ne străduim să identificăm, să atragem, să stimulăm, să răsplătim și să fidelizăm în viața organizației noastre oameni inteligenti, pasionați, creativi și hotărâți, fie ei clienti, parteneri sau personal DAAS.

  Credem în stabilirea unor relații pe termen lung, bazate pe onestitate și credibilitate, și în a-i inspira pe cei din jurul nostru să fie mai buni și să aibă o viață mai bună, păstrând constant în viața lor interesul pentru învățare și educație.

  Credem ca suntem definiți de clienții pe care îi avem. Prestigiul acestora, ca și standardele lor profesionale și etice, reflectă modul în care noi înșine ne desfășurăm intreaga activitate, cu onoare și sinceritate.

  Suntem o entitate. O echipă, o familie. Oameni potriviți, care fac ceea ce trebuie la momentul potrivit.

 • Integritate

  Acționăm cu cinste și corectitudine și ne comportăm profesional și responsabil în tot ceea ce facem.

  Înțelegem foarte clar că pentru a reuși pe deplin trebuie să facem întotdeauna ceea ce este just, cu obiectivitate și fără compromis

 • Excelență

  Excelența este pentru noi o alegere, un angajament și un exercițiu permanent.

  Ne însușim cinste și corectitudine și ne comportăm profesional și responsabil în tot ceea ce facem.

  Acționăm cu cele mai ridicate standarde profesionale și folosim întreaga noastră capacitate pentru a livra clienților peste așteptările lor, având un impact decisiv asupra tuturor rezultatelor obținute.

  Răsplătim încrederea și loialitatea clienților noștri cu performanță și maximizăm rezultatele tuturor eforturilor depuse.

 • Inovație şi Dezvoltare

  Dovedim inițiativă și flexibilitate în dezvoltarea ideilor creative care pot transforma industria noastră și remodela peisajul industrial și comercial al viitorului.

  Suntem conștienți de valoarea pe care o creează guvernanța inteligentă a riscului prin punerea în discuție a stărilor de fapt stagnante și angajarea în confruntări constructive de idei.

  Nu ne temem să alegem căi mai puțin folosite și îi încurajăm pe membrii echipei DAAS să fie curioși, curajoși și deschiși către noi oportunități.

  Inovația ne orientează strategic în evoluția noastră rapidă, pe măsură ce anticipăm și integrăm schimbarea, căutăm noi opțiuni, și găsim soluții pe măsură, avansate și sustenabile.

  Dezvoltarea este măsura forței și a creșterii noastre, și o cerință esențială nu numai pentru prosperitate, ci chiar și pentru supraviețuire.

 • Asumare

  Credem în gestionarea eficientă și responsabilă a tuturor resurselor noastre, acum și în perspectivă, astfel încât să le putem transmite mai departe mult îmbunătățite față de momentul în care le-am preluat.

  Ne asumăm consolidarea și sporirea valorii companiei noastre, și punem necesitățile și prioritățile stakeholderilor noștri pe primul plan.

  Fiecare dintre noi este aceeași persoană la serviciu ca și acasă, străduindu-se să acționeze spre binele tuturor și să se comporte ca și cum ar fi unul dintre fondatorii companiei. DAAS este a mea.