MERCURE GALAȚI &
RESTAURANT DORIPESCO

Drumul de la concept la realitate al unui proiect trece prin câțiva pași esențiali, fiecare la fel de important în cadrul procesului. Prima componentă este analiza nevoilor și dorințelor clientului, urmată de analiza în detaliu a locației în care se va implementa proiectul. Urmează apoi etapa în care lăsăm ideile să se contureze și aducem la viață una singură, pe care o creionăm sub forma unui concept.

Procesul acesta stă la baza muncii departamentului Concept Design & Architecture, aplicat în fiecare nou proiect, inclusiv în cele care presupun design-ul bucătăriilor de restaurante.

DAAS Design
DAAS Producție
DAAS Retail

Același proces a fost aplicat în dezvoltarea conceptului de design pentru bucătăria hotelului Mercure din Galați, unde ne-am folosit expertiza pentru a proiecta cele mai eficiente soluții pentru un astfel de spațiu.

Un alt proiect din aceeași categorie este bucătăria restaurantului cu specific pescăresc Doripesco, situat la ieșirea din Brașov. Execuția exemplară a proiectului, de la design până la montaj, ne face mândrii și de acest proiect.

DAAS