MERCURE GALAȚI &
RESTAURANT DORIPESCO
Drumul de la concept la realitate al unui proiect trece prin câțiva pași esențiali, fiecare la fel de important în cadrul procesului. Prima componentă este analiza nevoilor și dorințelor clientului, urmată de analiza în detaliu a locației în care se va implementa proiectul. Urmează apoi etapa în care lăsăm ideile să se contureze și aducem la viață una singură, pe care o creionăm sub forma unui concept.
Procesul acesta stă la baza muncii departamentului Concept Design & Architecture, aplicat în fiecare nou proiect, inclusiv în cele care presupun design-ul bucătăriilor de restaurante.
Dezvoltarea în sine a proiectului este următorul pas, începând prin a crea un design 2D, pe care îl completăm apoi cu schema decorativă 3D. Ultima fază a proiectării este momentul în care ajungem la o decizie finală pentru cea mai bună soluție de design, atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic, satisfăcând nevoile și dorințele inițiale ale clientului.
Același proces a fost aplicat în dezvoltarea conceptului de design pentru bucătăria hotelului Mercure din Galați, unde ne-am folosit expertiza pentru a proiecta cele mai eficiente soluții pentru un astfel de spațiu.
Un alt proiect din aceeași categorie este bucătăria restaurantului cu specific pescăresc Doripesco, situat la ieșirea din Brașov. Execuția exemplară a proiectului, de la design până la montaj, ne face mândrii și de acest proiect.